Traškios kopūstų salotos su grietininiu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traškios kopūstų salotos su grietininiu padažu
Autorius apie receptą: Salotų niekada nebūna per daug - aš labai jas mėgstu, tad gaminu tikai nemažai, ir per dieną kelis variantus. Šios salotos labai paprastos ir labai skanios. Salotų niekada nebūna per daug - aš labai jas mėgstu, tad gaminu tikai nemažai, ir per dieną kelis variantus. Šios salotos labai paprastos ir labai skanios. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto kopūstų (šviežio)
6 vienetai ridikėlių
2 vienetai morkų
1 vienetas raudonosios paprikos
1 pundelis krapų
Padažui:
pagal poreikį grietinės (neriebios)
pagal poreikį garstyčių (neaštrių)
pagal poreikį citrinų sulčių
pagal poreikį medaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą ir morkas sutarkuoti, ridikėlius supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką susmulkinti juostelėmis, krapus susmulkinti. Sudėti į dubenį.
2.
Padažui į dubenį dėti grietinę, garstyčias, pilti citrinų sulčių, dėti medaus, berti druskos, pipirų ir išmaišyti. Supilti į dubenį su susmulkintais ingredientais. Gerai permaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital