Traškios kopūstų salotos su džiovintomis spanguolėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Kopūstų salotos su spanguolėmis
Kopūstų salotos su spanguolėmis
Kopūstų salotos su spanguolėmis
Kopūstų salotos su spanguolėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų kopūstų
1 vienetas paprikos
1 vienetas citrinų
1 vienetas morkų
1 vienetas aitriosios paprikos
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai džiovintų spanguolių
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kopūstą ir papriką supjaustykite plonomis juostelėmis, morką sutarkuokite burokine tarka. Spanguoles nuplaukite ir nuvarvinkite, čili pipirą susmulkinkite.
2.
Nutarkuokite citrinos žievelę, o sultis - išspauskite.
3.
Į kopūstus berkite smulkintas paprikas, morkas, čili, spanguoles, citrinos žievelę. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Aliejų sumaišykite su cukrumi ir citrinos sultimis, ir užpilkite ant salotų. Palikite 20 minučių skoniams susimaišyti ir skanaukite. Laikomos šaltai salotos tinkamos naudoti iki 4 parų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital