Traškios kopūstų salotos (be majonezo)

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Gaivios kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Labai skanios, lengvos salotos, kurioms pikantiškumo suteikia neįprastas užpilas. Labai skanios, lengvos salotos, kurioms pikantiškumo suteikia neįprastas užpilas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų kopūstų (šviežių)
1 vienetas morkų
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį krapų
Užpilui:
2 šaukštai kefyro
2 šaukštai grietinės (neriebios)
1 šaukštelis dižono garstyčių
šiek tiek cukraus (arba medaus ar klevų sirupo)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kopūstą supjaustykite kuo plonesnėmis juostelėmis, šiek tiek paglamžyti rankomis. Morką sutarkuokite stambia tarka. Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite.
2.
Atskirame inde gerai sumaišykite grietinę, kefyrą, garstyčias, druska, pipirus ir cukrų.
3.
Daržoves dėkite į dubenį, suberkite svogūnų laiškus ir krapus, pilkite užpilą ir gerai išmaišykite.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Inga
2019-09-27 20:32
Gaminau jau 2 k., patiko. Aciu. Lengva pagaminti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital