Traškios karališkos krevetės

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškios karališkos krevetės
Autorius apie receptą: Beprotiškai skanios traškios karališkos krevetės krevetės kokoso apvalkale su švelniu čili padažu. Skanaus! Beprotiškai skanios traškios karališkos krevetės krevetės kokoso apvalkale su švelniu čili padažu. Skanaus! Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų krevečių be kevalo (didesnių)
200 gramų kokoso drožlių
4 šaukštai miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
1 šaukštelis česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Krevetes nuvalyti, nuplauti ir nusausinti. Apšlakstyti citrinos sultimis.
2.
Miltus sumaišyti su česnako milteliais ir druska dubenėlyje.
3.
Kiaušinius atskirai lengvai išplakti, iki vientisos masės.
4.
Atskirai į dubenėlį suberti kokoso drožles.
5.
Kiekvieną krevetę pirmiausia apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje, galiausiai - kokoso drožlėse.
6.
Keptuvėje įkaitintį aliejų. Krevetes kepti po 2 minutes iš abiejų pusių.
7.
Patiekiu su švelniu čili padažu.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital