Traškios cukinijos tešloje su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškios cukinijos tešloje su česnakiniu padažu
Autorius apie receptą: Labai paprasta ir skanu. Labai paprasta ir skanu. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai cukinijų (jaunų, nedidelių)
pagal poreikį kvietinių miltų
pagal poreikį aliejaus
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių (didesnio arba 2 mažesnių)
4 šaukštai pieno (apytikriai)
3 šaukštai kvietinių miltų (apytikriai)
0.5 šaukštelio česnako miltelių
pagal skonį maltos ciberžolės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Padažui:
60 gramų grietinės (neriebios)
1 skiltelė česnako
1 šaukštas majonezo
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Cukinijas supjaustyti stambesnėmis lazdelėmis.
2.
Apvoliojimui į dubenį įmušti kiaušinį, pilti pieną, berti česnako miltelius, ciberžolę, druską, pipirus, miltus ir išplakti. Išplakti. Tešlos konsistencija turi būti tiršta.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti.
4.
Cukinijų lazdeles apvolioti miltuose, tuomet paruoštoje tešloje. Dėti į keptuvę ir kepti ant vidutinės kaitros iš visų pusių iki kol iškeps ir apkeps.
5.
Padažui į dubenėlį dėti grietinę, įspausti česnaką, dėti majonezą, berti smulkintus krapus, druskos, pipirų ir išmaišyti.
6.
Iškepusias cukinijų lazdeles tiekti su paruoštu padažu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital