Traškios česnakinės bandelės prie sriubos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Česnakinės bandelės prie sriubos
Česnakinės bandelės prie sriubos
Česnakinės bandelės prie sriubos
Česnakinės bandelės prie sriubos
Autorius apie receptą: š jums pristatau bandeles, o sriubą išsivirsite patys jau kokią tik norėsite. Jų mintis man kilo, nes dažnai nusipirkdavau česnakinio batono iš parduotuvės, kurį belikdavo š jums pristatau bandeles, o sriubą išsivirsite patys jau kokią tik norėsite. Jų mintis man kilo, nes dažnai nusipirkdavau česnakinio batono iš parduotuvės, kurį belikdavo įdėti į orkaitę ir iškepti. Tai būdavo puikus priedas prie dubenėlio sriubos. Na ir sugalvojau, kad neblogai būtu ir pačiai išsikepti. Aš įdarui naudojau Philadelphia kreminį sūrį su česnakais ir žolelėmis, bet galite naudoti ir kitokį skonį. Šių bandučių išorė traški, o vidus minkštas ir kvapnus. Skaniausios šviežios, ką tik iškeptos. Pastovėjusios sukietėja. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
400 gramų miltų
250 gramų pieno
200 gramų filadelfijos sūrio (su česnakais ir žolelėmis)
30 gramų sviesto
20 gramų cukraus
4 gramai sausų mielių
1 šaukštelis druskos (be kaupo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į puodą pilame pieną, sudedame sviestą, cukrų ir druską. Pakaitiname viską, kol sviestas ištirps ir paliekame atvėsti.
2.
Mieles sumaišome su miltais ir po truputį beriame į pieno/sviesto mišinį, ir užminkome tešlą.
3.
Paliekame šiltoje vietoje apie valandą, kad pakiltų. Kai tešla pakils, formuojame nedidelius rutuliukus ir dedame ant kepimo formos. Vėl paliekame šiek tiek pakilti.
4.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių. Tada ištraukime bandeles iš orkaitės. Kreminį sūrį sudedame į konditerinį maišelį su nedidele skylute ir, pradūrę bandeles, pripildome įdaro. Dedame į orkaitę ir kepame dar 5 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital