Traškios burokėlių ir morkų salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Traškios burokėlių ir morkų salotos
Traškios burokėlių ir morkų salotos
Traškios burokėlių ir morkų salotos
Traškios burokėlių ir morkų salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų burokėlių (nevirtų, naudojau šviežius)
300 gramų morkų (nevirtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 saujelė petražolių (smulkintų)
2 šaukštai aliejaus
1.5 šaukštelio raudonojo vyno acto
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Morkas ir burokėlius nulupti ir sutarkuoti morkų tarka arba šiaudeliais.
2.
Svogūną smulkiai sukapoti. Į dubenį dėti morkas, burokėlius, svogūną ir petražoles.
3.
Supilti aliejų, vyno actą, pagardinti druska ir pipirais.
4.
Gerai sumaišyti ir palikti valandą pasimarinuoti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital