Traškios burokėlių ir morkų salotos

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Burokėlių ir morkų salotos
Autorius apie receptą: Siūlau pabandyti pasigaminti nevirtų burokėlių ir morkų salotų. Jų skonis tikrai nuostabus! Siūlau pabandyti pasigaminti nevirtų burokėlių ir morkų salotų. Jų skonis tikrai nuostabus! Dalia, Gera virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai burokėlių
2 vienetai morkų
2 šaukštai balzaminio acto
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas medaus
1 šaukštas kalendros (arba petražolių, smulkintų)
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Nuluptus burokėlius ir morkas sutarkuokite ir sumaišykite su iš acto, medaus, alyvuogių aliejaus, pipirų ir druskos paruoštu ir gerai išplaktu padažu.
2.
Patiekdami pabrstykite smulkintais kalendrų arba petražolių lapeliais.
3.
Šias salotas galite valgyti iškart arba palikti šiek tiek pastovėti šaldytuve - tada skoniai susigeria ir dar gardžiau susijungia.
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dalios išleistoje "Didžiojoje konservavimo knygoje"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
stefanija
2017-10-04 11:53
burokėliai virti ar nevirti ATSAKYTI
Diana
2017-10-04 22:01
Šiam receptui naudojami nevirti burokėliai, bet aš labiau mėgstu virtus, tai dariau su virtais ir buvo labai skanu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital