Traškios bulvytės karšto oro gruzdintuvėje

AUTORIUS:
Ema
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Traškios bulvytės karšto oro gruzdintuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Šios skiltelėmis pjaustytos skrudintos bulvės yra minkštos iš vidaus ir maloniai traškios iš išorės, o spalva ir aromatas tiesiog vilioja prie pietų ar vakarienės stalo! Taip Šios skiltelėmis pjaustytos skrudintos bulvės yra minkštos iš vidaus ir maloniai traškios iš išorės, o spalva ir aromatas tiesiog vilioja prie pietų ar vakarienės stalo! Taip paprastai ir greitai paruošiamos, kad net nespėsite sumirksėti, o jau gardžiuositės nuostabaus skonio ir tekstūros bulvėmis, kurias gardu tiekti su mėgstamu padažiuku, šalia keptos mėsytės ar su salotomis! (...daugiau) Ema
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis paprikos miltelių
1 šaukštelis česnako granulės (arba pagal skonį)
1 šaukštelis svogūnų dribsnių (arba pagal skonį)
1 šaukštelis itališkų žolelių (arba kitų mėgstamų)
0.5 šaukštelio aitriųjų paprikų dribsnių (nebūtina)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuplauti ir nusausinti virtuviniu rankšluosčiu. Jei norite, galite nuskusti bulves, tačiau nebūtina.
2.
Bulves supjaustyti skiltelėmis arba norimo dydžio gabaliukais, tuomet sudėti į dubenį. Berti žoleles, paprikos miltelius, česnako, svogūnų granules, aitriosios paprikos miltelius, pilti alyvuogių aliejų, berti druską, pipirus ir išmaišyti, kad bulvės gerai pasidengtų prieskoniais.
3.
Gruzdintuvės krepšelį apipurkšti šiek tiek aliejaus, suberti paruoštas bulves ir kepti 200 laipsnių temperatūroje 10 minučių, tuomet išimti krepšelį ir pavartyti bulves. Kepti dar 10–15 minučių arba kol bulvės gražiai apskrus ir taps traškios.
AUTORIUS: Ema
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital