Traškios brokolių salotos su avinžirniais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Brokolių salotos
Brokolių salotos
Brokolių salotos
Brokolių salotos
Autorius apie receptą: Šį kartą gaminau brokolių salotas su avinžirniais. Traškios, spalvingos ir kokios jos skanios! Greitai paruošiamos ir dar greičiau išgaruoja nuo stalo. Ši žalia daržovė Šį kartą gaminau brokolių salotas su avinžirniais. Traškios, spalvingos ir kokios jos skanios! Greitai paruošiamos ir dar greičiau išgaruoja nuo stalo. Ši žalia daržovė nusipelno tik kuo gražiausių žodžių! (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas brokolių (didelio)
300 gramų konservuotų avinžirnių
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
pagal skonį džiovintų spanguolių
pagal skonį saulėgrąžų
Padažui:
30 mililitrų alyvuogių aliejaus
1 šaukštas klevų sirupo
1 šaukštas obuolių acto
1 šaukštelis dižono garstyčių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui į dubenėlį supilkite obuolių actą, alyvuogių aliejų, klevų sirupą, įdėkite garstyčių, įberkite druskos, pipirų. Viską išmaišykite.
2.
Brokolius nuplaukite, tada supjaustykite nedideliais žiedeliais ir užpilkite verdančiu vandeniu, palikite 8-10 minutes.
3.
Nupilkite vandenį ir palikite atvėsti (galite brokolių ir žiedinių kopūstų neplikyti kaip kam skaniau).
4.
Svogūnus susmulkinkite.
5.
Į dubenį sudėkite brokolius, avinžirnius, svogūnus, suberkite džiovintas spanguoles, saulėgrąžas.
6.
Užpilkite padažą ant salotų ir gerai išmaišykite.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital