Traškios baklažanų lazdelės

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Traškios baklažanų lazdelės
Traškios baklažanų lazdelės
Autorius apie receptą: Šias traškias ir labai gardžias baklažanų lazdeles paruošti nėra sudėtinga, nereikia įmantrių ingredientų, o taip skanu užkandžiauti. Labai tinka tiekti su mėgstamais Šias traškias ir labai gardžias baklažanų lazdeles paruošti nėra sudėtinga, nereikia įmantrių ingredientų, o taip skanu užkandžiauti. Labai tinka tiekti su mėgstamais padažais ar užtepėlėmis. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai baklažanų
200 gramų panko džiūvėsėlių (arba paprastų džiūvėsėlių)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas citrinų
pagal poreikį aliejaus
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baklažanus supjaustyti pailgomis juostelėmis. Įtrinti česnako milteliais, druska ir pipirais.
2.
Keptuvėje gausiai įkaitinti aliejaus.
3.
Dubenėlyje išplakti kiaušinius. Į lėkštę supilti džiūvėsėlius.
4.
Baklažanų lazdeles po vieną merkti į kiaušinių plakinį, tada - į džiūvėsėlius, tada vėl į kiaušinius ir dar kartą į džiūvėsėlius.
5.
Lazdeles kepti įkaitintame aliejuje iki gražiai apskrus.
6.
Patiekiant apšlakstyti iš citrinos išspaustomis sultimis.
7.
Šias lazdeles tinka patiekti su graikišku jogurtu, pagardintu druska, pipirais ir įspausta česnako skiltele.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Panko džiūvėsėlių rasite daugelyje didesnių prekybos centrų Azijos virtuvių skyriuje. Jie šiek tiek traškesni negu įprasti džiūvėsėliai. Bet jeigu jų neturite, galite naudoti ir paprastus.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital