Traškios aštrios kopūstų salotos

AUTORIUS:
Iveta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kopūstų salotos
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanios ir truputį pikantiškos kopūstų salotos. Paruošti paprasta, tinka prie mėsos ar žuvies, tiesiog su duonos riekele. Labai skanios ir truputį pikantiškos kopūstų salotos. Paruošti paprasta, tinka prie mėsos ar žuvies, tiesiog su duonos riekele. Iveta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 vieneto kopūstų (nedidelio)
1 vienetas morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 vienetas aitriosios paprikos
2 skiltelės česnako
1 sauja petražolių (krapų, kalendros ar kitų mėgstamų)
Padažui:
4 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai obuolių acto
0.5 šaukštelio cukraus (arba medaus)
1/4 šaukštelio druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais ar sutarkuokite stambia tarka.
2.
Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis.
3.
Svogūnus, česnaką, aitrųjį pipirą susmulkinkite. Išmaišykite su kopūstais ir morkomis. Šie tiek pagniaužykite rankomis.
4.
Aliejų, actą, cukrų ir druską išmaišykite ir užpilkite ant salotų, dėkite smulkintus žalumynus ir išmaišykite. Bent valandėlę palaikykite šaldytuve, kad skoniai susigertų, o tada skanaukite!
AUTORIUS: Iveta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital