Traškūs vištienos kepsneliai keptuvėje

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Traški vištiena keptuvėje
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs, traškūs kepsneliai. Skanu valgyti su jogurto ar grietinės padažiuku. Nesudėtingai paruošiami ir labai skanūs, traškūs kepsneliai. Skanu valgyti su jogurto ar grietinės padažiuku. Ugnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos filė
2 vienetai kiaušinių
1 sauja miltų
1 sauja krakmolo
1 šaukštelis prieskonių vištienai
2 skiltelės česnako
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną supjaustyti pailgais gabalėliais, šiek tiek pamušti, įtrinti smulkintu česnaku ir prieskoniais.
2.
Miltus išmaišyti su krakmolu. Kiaušinius išplakti atskirame indelyje.
3.
Kiekvieną vištienos gabaliuką pavolioti miltų mišinyje, tuomet kiaušinių plakinyje, vėl miltuose.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol apskrus.
AUTORIUS: Ugnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital