Traški orkaitėje kepta žuvis su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Vaiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Traški orkaitėje kepta žuvis su česnakiniu padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 g menkės filė
80 g kukurūzų dribsnių
1 kiaušinis
2 v.š. miltų
2 v.š. aliejaus
2 v.š. citrinų sulčių
Druska, pipirai - pagal skonį
Padažui:
200 g natūralaus jogurto
1 skiltelė česnako
1 šaukštas smulkintų žalumynų (krapų, svogūno laiškų ir pan.)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Žuvį supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais, apipilti citrinų sultimis, aliejumi, palikti pusvalandžiui pasimarinuot.
Kiaušinį išplakti su šlakeliu vandens. Dribsnius susmulkinti. Žuvį ištraukti iš marinato, nusausinti, o tada kiekvieną gabaliuką apvolioti miltuose, tada - kiaušinio plakinyje, o galiausiai - kukurūzų dribsniuose.
Gabalėlius sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Kepti 15-20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Kol kepa žuvis, sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus. Pagal skonį pagardinti druska. Iškepusią žuvį patiekti su česnakiniu padažu.
AUTORIUS: Vaiva
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital