Traški žuvies file orkaitėje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Traški žuvies file orkaitėje
Autorius apie receptą: Susigriebiau, kad seniai žuvis karaliavo mano virtuvėje. Idealu, jei nusipirksite šviežios file, bet puikiai tiks ir šaldyta, kurią būtinai palikite natūraliai atšilti bei Susigriebiau, kad seniai žuvis karaliavo mano virtuvėje. Idealu, jei nusipirksite šviežios file, bet puikiai tiks ir šaldyta, kurią būtinai palikite natūraliai atšilti bei gerai nusausinkite. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas baltos žuvies filė
4 riekės batono
2 vienetai kiaušinių
2 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
Padažui:
4 šaukštai majonezo
1 šaukštelis dižono garstyčių
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek petražolių (šviežių, smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Batono riekeles sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite. Pakepinkite sausoje keptuvėje, kol gražiai apskrus ir palikite atvėsti. Tuomet sumaišykite su aliejumi, druska ir juodaisiais pipirais.
2.
Žuvies file supjaustykite vienodais gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį voliokite į kiaušinio plakinį, džiūvėsėlius ir dėkite į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi. Kepkite 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15-20 min. (kepimo laikas priklausys nuo žuvies gabalėlių dydžių).
3.
Padažui skirtus ingridientus sumaišykite dubenėlyje ir patiekite prie žuvies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Ina
2021-03-10 16:45
Receptas skanus, tik visi dziuveseliai nukrenta nuo zuvies..ka darau ne taip? ATSAKYTI
Greta
2021-03-12 09:56
Sunku pasakyti, kas ne taip, nežinant, kaip darot. Kad geriau kibtų galima dar pabandyti taip: pirmiausia žuvį (sausus gabaliukus) gerai apvolioti miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir tik tada trupiniuose (džiūvėsėliuose) :) ATSAKYTI
Sandra
2021-01-17 16:48
Labai skaniai gavosi, geras receptas ATSAKYTI
D1ana
2019-02-27 14:33
aciu uz recepta .gavosi labai skaniai . ATSAKYTI
Kornelija
2018-06-12 18:07
Labai skanu!:) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital