Traški vištiena su tradiciniu pomidorų padažu

AUTORIUS:
Inga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traški vištiena su tradiciniu pomidorų padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo vištienos (file)
1 litras aliejaus
4 šaukštai krakmolo
5 šaukštai vandens
3 šaukštai pomidorų padažo (DAUMANTŲ tradicinis)
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas acto ((ryžių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Vištienos filė supjaustome nedideliais gabalėliais. Pasūdom truputi. Nedideliame indelyje sumaišome 3 šaukštus krakmolo ir 4 šaukštus vandens.Gilesnėje keptuvėje įkaitiname aliejų.Vištienos gabalėlius pamirkome krakmole (galima dar ir apvolioti sausame krakmole) ir kepame aliejuje. Kepimo trukmė priklauso nuo gabalėlio dydžio, apie 3–5 minutes.Kuomet iškepa visi gabalėliai, pasiruošiame padažą. Sumaišome šaukštą krakmolo ir šaukštą vandens. Didelėje keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus, pilame pomidorų padažą, suberiame cukrų. Gerai išmaišome ir maišydami pilame ištirpintą krakmolą su vandeniu, pagardiname ryžiu actu. Pagal skonį galite dėti daugiau cukraus, acto ar įberti druskos.
Į padažą suberiame vištienos gabalėlius ir išmaišome , kad jie visi pasidengtų padažu. Patiekiame su ryžiais.

Skanaus
AUTORIUS: Inga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital