Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže pagal Loretą

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Traški vištiena saldžiarūgščiame padaže
Autorius apie receptą: Puiki pietų idėja - traški vištiena saldžiarūgščiame padaže. Labai tinka tiekti su ryžiais. Puiki pietų idėja - traški vištiena saldžiarūgščiame padaže. Labai tinka tiekti su ryžiais. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištienos ketvirčių
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai krakmolo
pagal skonį prieskonių vištienai (nedaug)
Padažui:
6 šaukštai pomidorų padažo (su kaupu)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai medaus (su kaupu)
2 šaukštai ryžių acto
1 šaukštas kreminis padažas (naudojau Pietro Coricelli)
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis malto imbiero
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių (arba pagal skonį)
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vištienos mėsą atskirti nuo kaulų, mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, sudėti į dubenį, pabarstyti prieskoniais vištienai, išmaišyti ir palikti 1 valandai pastovėti.
2.
Į dubenėlį įmušti kiaušinį, išplakti ir supilti į dubenį su vištieną, išmaišyti, suberti krakmolą ir dar kartą gerai permaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti vištieną ir kepti kelias minutes iki kol iškeps.
4.
Padažui į puodą sudėti pomidorų padažą, sojos padažą, medų, suberti cukrų, imbierą, aitriosios paprikos miltelius, supilti ryžių actą, "Pietro Corincelli" padažą, įtarkuoti česnaką ir išmaišyti. Kaitinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Tuomet sudėti vištieną, gerai išmaišyti ir dar pakaitinti vis maišant apie 3 minutes. Labai tinka tiekti su ryžiais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Donatas
2021-01-28 19:14
Labai skanu jau gaminu antra karta tik su vistienos krutinele tik ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital