Traški višta su rozmarinu ir alumi

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Traški višta su rozmarinu ir alumi
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1.5 kilogramo vištienos ((broileris))
0.5 litro alaus
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai acto (9%)
1 šaukštelis paprikos (SAUDA malta)
1 šaukštelis rozmarino
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis pipirų
1 šaukštelis sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Alų išmaišyti su actu, sojos padažu, druska ir prieskoniais ir dubenyje šiuo mišiniu užpilti vištą. Marinuoti keletą valandų. Kepti 200°C temp. orkaitėje apie 1,5 -2 val.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital