Traški višta majonezo marinate

AUTORIUS:
Tomas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Traški višta majonezo marinate
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas vištienos (broileris, kuo didesnis)
5 skiltelės česnako
2 žiupsneliai druskos
200 gramų majonezo (DAUMANTŲ)
2 žiupsneliai pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Viščiuką ištrinkite majonezo, trinto česnako ir druskos mišiniu. Tada iš išorės ir vidaus aptepkite paukštį marinatu ir laikykite per naktį šaldytuve. Kepkite skardoje arba pamovus ant butelio 1,5 - 1 val. (temperatūrą reguliuokite nuo 180 - 220 °C temp. , kad paukštis apskrustų, bet neprisviltų).

Likus 40 - 60 min. iki iškeps broileris, į orkaitę sudėti kepti aliejumi apteptas bulvytes.


Skanaus.
AUTORIUS: Tomas
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Izabele
2020-01-17 01:03
Kepti butinai kepimo rankoveje ir niekas nesudegs:) ATSAKYTI
Marija
2015-05-01 10:24
Jus teisus, Rimai. Atvirai kepant, majonezas sudegs. Reikia kept folijoje. Tada viskas gerai. As taip darau. Pries pat pabaiga reikia atident, kad apskrustu. ATSAKYTI
Rimas
2015-04-24 15:47
Kertu lažybų - nieko gero, su bet kokiu majonezu, nebūtinai su Daumantų. Sudegs majonezas ir jokiu būdu neapskrus, neverta gadinti vištos ir gaišti laiko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital