Traški saldžiarūgštė kiauliena su makaronais

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Traški saldžiarūgštė kiauliena su makaronais
Autorius apie receptą: Traški kiauliena, skanutėlis saldžiarūgštis padažas ir makaronai? Tai - puiki idėja greitiems pietums ar vakarienei, lyg tiesiai iš Azijos patiekalų restorano! Paruošti Traški kiauliena, skanutėlis saldžiarūgštis padažas ir makaronai? Tai - puiki idėja greitiems pietums ar vakarienei, lyg tiesiai iš Azijos patiekalų restorano! Paruošti užtruks vos 20 minučių, o visi ragaujantys bus sužavėti! (...daugiau) Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų wok makaronų (naudojome "Santa Maria" Wok Noodles)
4 šaukštai kukurūzų miltų (arba bulvių krakmolo)
400 gramų kiaulienos nugarinės
200 mililitrų aliejaus (+2 šaukštų daržovėms)
200 gramų daržovių
150 gramų saldžiarūgščio padažo (naudojome "Santa Maria" Asian Wok Sweet & Sour)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Makaronus išvirkite pagal ant pakuotės esančius nurodymus. Perplaukite šaltu vandeniu ir supjaustę stambiais gabalais padėkite nuošaliau.
2.
Supjaustykite kiaulienos nugarinę ir dubenėlyje sumaišykite ją su kukurūzų miltais.
3.
Paprastoje arba Wok keptuvėje įkaitinkite 200 ml aliejaus.
4.
Sudėkite supjaustytą mėsą ir kepkite, kol gražiai paruduos ir taps traški. Sudėkite mėsą ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus.
5.
Supjaustykite daržoves.
6.
Išvalykite keptuvę ir įkaitinę ją įpilkite 2 valgomuosius šaukštus aliejaus.
7.
Į keptuvę sudėkite daržoves ir kepkite jas, kol suminkštės.
8.
Sumaišykite mėsą, daržoves, makaronus ir Wok padažą. Patiekite nedelsdami ir mėgaukitės!
Patarimai:
Kad mėsa tolygiau pasidengtų miltais ar krakmolu, ją galite sudėti į tvirtą maišelį, įberti miltus (ar krakmolą), užrišti ir stipriai papurtyti.
Šiam Wok patiekalui puikiai tiks morkos, paprikos, porai, pievagrybiai, žalieji žirneliai, šparaginės pupelės, bambuko ūgliai, mažos kukurūzų burbuolės. Gardinkite pagal savo skonį!
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital