Žuvį supjaustyti gabaliukais, pabarstyti druska, pipirais, apipilti citrinų sultimis, aliejumi, palikti pusvalandžiui pasimarinuot.
Kiaušinį išplakti su šlakeliu vandens. Dribsnius susmulkinti. Žuvį ištraukti iš marinato, nusausinti, o tada kiekvieną gabaliuką apvolioti miltuose, tada - kiaušinio plakinyje, o galiausiai - kukurūzų dribsniuose.
Gabalėlius sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą. Kepti 15-20 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Kol kepa žuvis, sumaišyti visus padažui skirtus ingredientus. Pagal skonį pagardinti druska. Iškepusią žuvį patiekti su česnakiniu padažu.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)