Traški orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu

AUTORIUS:
Rima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Traški orkaitėje kepta vištienos krūtinėlė su česnakiniu padažu
Su padažiuku labai skanu.
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos krūtinėlės
1 stiklinė džiūvėsėlių
3 šaukštai prieskonių
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai jogurto, natūralaus
1 šaukštelis krapų
1 šaukštelis petražolių
3 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vienos vištos krūtinėlę supjaustau norimo dydžio gabalėliais (plonai).
Pabarstau prieskonių mišiniu skirtu vištienai, visus gabalėlius apveliu džiuvėsiais ir kepu 200 laipsnių karštumo orkaitėje iki pagels, apie 15-20 minučių.
2.
Padažui: sumaišau majonezą su jogurtu, paskaninu krapais ir petražolėmis, įspaudžiu česnaką.
3.
Tik iškeptą vištieną valgau su padažu.
Skanu :)
AUTORIUS: Rima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital