Trapūs žagarėliai Voveraitės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Trapūs žagarėliai Voveraitės
Autorius apie receptą: Gražuoliai žagarėliai, kurie ne tik ypatingai gardūs, bet ir tokie puošnūs! Gražuoliai žagarėliai, kurie ne tik ypatingai gardūs, bet ir tokie puošnūs! Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 vienetai kiaušinių
80 gramų kvietinių miltų
1 šaukštas brendžio
1 šaukštas vandens
1 žiupsnelis druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, išplakti iki vientisumo, tuomet berti miltus, pilti brendį ir vandenį, berti druskos ir išmaišyti. Tešla turi būti skysta.
2.
Į puodą įpilti aliejaus, įdėti kepimo formelę ir kaitinti ant silpnos kaitros apie 10 minučių.
3.
Į kepimo formelę pilti šaukštą tešlos, pertekliui leisti nutekėti atgal į dubenį, įmerkti į aliejų ir po 10 sekundžių atskirti tešlą nuo kepimo formos atsargiai prilaikant šakute.
4.
Virti aliejuje vis pavartant iki kol įgaus auksinę spalvą, perdėti į sietelį, kad nutekėtų aliejaus perteklius. Tuomet pabarstyti cukraus pudra.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Lina
2021-08-31 18:33
Kur galima rast nusipirkt siu voveraiciu formele? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital