Trapus vyšnių pyragas su pudingu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 8
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Trapus vyšnių pyragas su pudingu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 stiklinės kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės cukraus
70 gramų sviesto (minkšto)
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Viršui:
600 gramų vyšnių
400 mililitrų pieno
1.5 pakelio pudingo (60 g)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1.
Naudojau šaldytas vyšnias be kauliukų, kurias atšildžiau bei nupyliau susidariusias sultis. Vietoj vyšnių galima naudoti slyvas ar kitas rūgštokas uogas.
2.
Išsivirkite pudingą. Ėmiau vanilinį pudingą, kurio sudėtyje jau buvo cukraus, dėl to nedėjau papildomai. Pudingą išsivirkite pagal instrukciją tik sumažinkite pieno kiekį. Pvz. jei 1 pakeliui reikia 0,5 l. pieno, tai imkite 0,25 l. pieno. Aš 1,5 pakeliui supyliau 400 ml pieno. Išvirtą pudingą atvėsinkite.
3.
Iš miltų, kiaušinių, sviesto, cukraus, vanilinio cukraus, kepimo miltelių, druskos suminkyti tešlą.
4.
1/3 tešlos įdėti į šaldytuvą, o likusią tešlą iškloti kepimo formelę (pas mane 35x35), ištepti sviestu. Ant viršaus tolygiai sudėti nusunktas nuo sulčių vyšnias. Ant viršaus sudėkite pravėsusį pudingą, o ant jo sutrupinkite atšaldytą likusią tešlą.
5.
Orkaitę įkaitinkite iki 180 C temperatūros ir kepkite pyragą apie 30 - 45 minutes, kol paviršius gražiai paruduos.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital