Trapūs varškės pyragėliai su braškėmis ir rikota

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Varškės pyragėliai su braškėmis
Varškės pyragėliai su braškėmis
Varškės pyragėliai su braškėmis
Varškės pyragėliai su braškėmis
Varškės pyragėliai su braškėmis
Autorius apie receptą: Galetė - idealus kepinys visiems kurie neturi laiko. Pagaminsite labai greitai, o ir paruošimas labai paprastas. Galetė gaminama iš nesaldžios kapotos sviestinės tešlos su Galetė - idealus kepinys visiems kurie neturi laiko. Pagaminsite labai greitai, o ir paruošimas labai paprastas. Galetė gaminama iš nesaldžios kapotos sviestinės tešlos su sezoniniais vaisiais, uogomis ar daržovėmis. Puikus desertas ne tik skubantiems, bet ir dievinantiems naminius kepinius. (...daugiau) Ritos receptai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų braškių
Tešlai:
240 gramų kvietinių miltų
200 gramų varškės 9%
140 gramų sviesto (šalto)
2 vienetai kiaušinių trynių
Įdarui:
500 gramų rikotos sūrio
4 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai krakmolo
2 šaukšteliai vanilinio cukraus
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas pieno
Pabarstymui:
pagal poreikį rudojo cukraus
pagal poreikį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į miltus sutarkuokite šaltą sviestą, dėkite varškę ir kapokite peiliu, kol neliks sausų miltų. Dėkite kiaušinių trynius ir greitai suminkykite tešlą. Tai turėtų vykti labai greitai, kad sviestas nesušiltų. Dedame į šaldytuvą valandai.
2.
Įdarui rikotą sumaišome su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi ir krakmolu.
3.
Braškes nuplauname, pašaliname kotukus ir supjaustome griežinėliais.
4.
Šaltą tešlą daliname į 2 dalis. Ant miltuoto stalo iškočiojame 2 apskritimus. Apskritimų storis apie 4 mm. Tešlą užsukite ant kočėlo ir gražiai perkelkite į skardą išklotą kepimo popieriumi.
5.
Įdarą padalinkite į 2 dalis ir dėkite į apskritimų vidurį. Kraštuose palikite apie 3 cm užlenkimui.
6.
Ant rikotos sluoksnio išdėliokite braškes. Dalį braškių pasilikite puošimui. Viršų barstykite ruduoju cukrumi arba mano naudotu ekologišku kokosų žiedų cukrumi. Pastarasis galetei suteikia karamelinį skonį. Galečių kraštus gražiai užlankstykite.
7.
Aptepimui išplakite kiaušinį su pienu.
8.
Paruoštų galečių kraštus ištepkite kiaušinio ir pieno plakiniu, barstykite ruduoju cukrumi.
9.
Kepkite iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min, kol kraštai pradės ruduoti. Stebėkite, kad nesudegtų. Kepimo laikas priklauso ir nuo orkaitės tipo.
10.
Iškepusias galetes apibarstykite cukraus pudra ir ant viršaus padėliokite šviežių braškių griežinėlių. Karštos galetės puikiai tiks su vaniliniais ledais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital