Trapūs senoviški alaus sausainukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Alaus sausainiai
Autorius apie receptą: Paprastučiai, trapučiai, skanučiai, lengvučiai ir visokie kitokie "učiai"! Paprastučiai, trapučiai, skanučiai, lengvučiai ir visokie kitokie "učiai"! Ina, Taip norėjau...
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
400 mililitrų miltų
200 gramų kepinių margarino (arba sviesto)
125 mililitrai alaus
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į dubenį suberiame miltus, vis pamiltuojant burokinę tarką, sutarkuojame margariną.
2.
Rankomis trupiname, kol susiformuoja smulkūs trupiniai. Į juos po truputį pilame alų ir minkome, kol gausime gražų tešlos gabalėlį. Alaus gali viso neprireikti, arba reikti šiek tiek daugiau. Dedame tešlą 30 minučių į šaldytuvą.
3.
Tešlą iškočiojame 3 - 4 milimetrų storio, apibarstome cukrumi, supjaustome rombais arba kaip tik norite. Dedame į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, paliekant nedidelius tarpelius.
4.
Kepame 220 C laipsnių orkaitėje apie 25 - 30 minučių, kol gražiai pagelsta ir atsiranda pūslelės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital