Trapūs sausainiai

AUTORIUS:
Rūta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Trapūs sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
350 g varškės
150 g margarino VILNIUS kepiniams
1 v.š. miltų
2 v.š. cukraus
1 kiaušinio trynys
1 a.š. kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Papuošimui:
1 a.š.cinamono
1 v.š. cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Kiaušinių trynį išsukame su cukrumi ir kepimo milteliais. Pridedam varškės ir gerai išmaišome. 2. Ištirpintą margariną išmaišome su varškės mase ir miltais. 3. Tešlą gerai iškočiojame. Jei turite laiko, tešlą bent 1 val. reikėtų palaikyti šaldytuve. Jei neturite - galima kepti iš karto. 4. Tešlą supjaustome norimo dydžio gabalėliais ir perlenkiame ar susukame sausainius priklausomai nuo fantazijos. 5. Sausainius pabarstome cinamonu ir kepame orkaitėje apie 15-20 min. 6. Iškepusius sausainius pabarstome cukrumi (galima ir cukraus pudra).
AUTORIUS: Rūta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital