Trapūs ruginiai sausainiai

AUTORIUS:
Odeta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Trapūs ruginiai sausainiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
100 g sviesto
50 g cukraus
100 ml grietinės ar kefyro
1 a.š druskos
1 v.š kmynų
1 a.š kepimo miltelių
400-500 g ruginių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš duotų produktų užmaišome kočiojamą tešlą.
Tešlą padalijime į 4 gabalėlius, suvoliojame volelius. Stalą pabarstome miltais ir kočiojame pailgus lakštus, viršų pabarstome sezamo sėklomis, kočėlu juos įspaudžiame į tešlą.
Pjaustome juostelėmis, dedame į miltais pabarstytą skardą.
Kepame orkaitėje 15-20 min. 200 laipsnių karštumo, kol pagels.
SKANAUS!
AUTORIUS: Odeta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Edita
2023-07-28 17:10
Cukraus geriau nedeti. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital