Trapus pyragas su varške ir vyšnių uogiene

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trapus pyragas su varške ir vyšnių uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų miltų
200 gramų sviesto
150 gramų sausainių (avižinių dribsnių SELGA Nature )
200 gramų cukraus
3 vienetai kiaušinių
500 gramų varškės
1 šaukštas vanilinio cukraus
200 gramų uogienės (vyšnių )
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į virtuvinio kombaino indą sudėti SELGA Nature sausainius, miltus, sviestą, įberti 50 g cukraus ir viską gerai susmulkinti. Turi gautis trupinių masė.
2.
Varškę pertrinti, sumaišyti su kiaušiniais, 150 g cukraus ir vaniliniu cukrumi.
3.
Į kepimo formą suberti paruoštus sausainių-miltų-sviesto trupinius, ant viršaus tolygiai paskirstyti vyšnių uogienę, ant uogienės – varškės masę.
4.
Kepti iš anksto įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. 200 laipsnių temperatūroje. Pjaustyti kai atvės.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital