Trapus obuolių pyragas

AUTORIUS:
Vaida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 62)
Trapus obuolių pyragas
Trapus obuolių pyragas
Trapus obuolių pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 vidutinio dydžio obuolių,
200g sviesto,
200g cukraus,
200g grietinės,
3 kiaušiniai,
700g miltų,
2 a. š. kepimo miltelių,
2 a. š. vanilinio cukraus,
2 v. š. migdolų drožlių,
cinamono,
cukraus pudros.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius ir cukrų gerai ištrinti su minkštu sviestu kol nebesijaus cukraus, dar sudėti grietinę ir gerai permaišyti.Tada sudėti miltus, kepimo miltelius ir viską gerai suminkyti. Tešla turėtų būti nekieta. Paruošta tešlą valandėlei dėti į šaldytuva kad pailsėtų.
Tuo tarpu nulupti obuolius supjaustyti nemažais gabaliukais, juos pabarstyti cinamonu ir vaniliniu cukrumi.
Tešlą padalinti į trisdalis,ir dvi iš jų, į sviestu pateptą skardą, rupia tarka sutarkuoti. Ant jos sudėti obuolius ir užbarstyti migdolų drožlių. Likusią tešlą užtarkuoti ant viršaus.
Pyragą kepti 50 min. 180-200 laipsių karštumo orkaitėje.
Iškepusį ir truputi pravėsusį pyragą pabarstyti cukraus pudra.
Šis dar šiltas pyragas yra labai skanus su ledais.
Skanaus.
AUTORIUS: Vaida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital