Trapus migdolų pyragas su pudingu ir braškėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Trapus migdolų pyragas su pudingu ir braškėmis
Autorius apie receptą: Noriu pasidalinti šiuo skaniu pyrago receptu, kuris visiems labai patiko. O ypač biskvitas, kurį kepsiu tikrai dar ne vieną kartą. Naudojau 24 cm skersmens torto formą. Noriu pasidalinti šiuo skaniu pyrago receptu, kuris visiems labai patiko. O ypač biskvitas, kurį kepsiu tikrai dar ne vieną kartą. Naudojau 24 cm skersmens torto formą. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Biskvitui:
3 vienetai kiaušinių (M dydžio)
60 gramų cukraus
50 gramų maltų migdolų
25 gramai kvietinių miltų
25 gramai kukurūzų krakmolo
1 šaukštelis kepimo miltelių (nubraukto)
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
Kremui:
400 mililitrų pieno
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
40 gramų vanilinio pudingo milteliai
9 gramai grietinėlės standiklio
pagal skonį cukraus
pagal skonį vanilės
Viršui:
400 gramų braškių
200 mililitrų vandens (karšto)
72 gramai braškių želė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Biskvitui į dubenį įmušti kiaušinius, suberti cukrų, dėti vanilę ir plakti iki purios masės apie 6 - 7 minutes. Tuomet suberti druską, miltus, krakmolą, kepimo miltelius, maltus migdolus ir atsargiai išmaišyti.
2.
Kepimo formos (naudojau 24 cm skersmens) dugną ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą tešlą ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 10 - 13 minučių. Man iškepė per 12. Iškepusį biskvitą palikti atvėsti formoje, tuomet išimti, padėti ant lėkštės ir uždėti torto žiedą.
3.
Pudingo sluoksniui į puodą pilti 400 ml pieno, berti pudingo miltelius. Užvirti ir pavirti ant nedidelės kaitros porą minučių arba kaip kaip nurodyta ant pakuotės. Įdėti vanilės, įberti cukraus ir išmaišyti. Uždengti maistine plėvele ir palikti atvėsti, geriausia dėti į šaldytuvą.
4.
Į dubenį supilti grietinėlę, suberti standiklį ir išplakti. Tuomet atsargiai dėti pudingą ir išmaišyti, galima trumpai paplakti. Supilti ant biskvito, padėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
5.
Viršui braškes nuplauti, nusausinti, supjaustyti.
6.
Į dubenį suberti želę, užpilti vandens. Atvėsinti ir palaukti iki kol šiek tiek apstings.
7.
Kai pudingo sluoksnis sutvirtės, išdėlioti braškes ir užpilti paruoštą želė. Padėti pyragą į šaldytuvą iki kol visiškai sustings.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Nemira
2021-06-25 21:22
Nepavyko man taip, kaip parodyta nuotraukoje. Man nesukietėjo pudingas tiek, kad ant jo laikytusi želė. Pudingas želė neatlaikė ir želė nutekėjo į apačią po biskvitu. Nors pudingą laikiau šaldytuve, o želė atvėsinau. Gavosi skani netvirta košė su skaniu biskvitu. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital