Trapūs migdoliniai sausainiai Helovinui

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Migdoliniai sausainiai
Migdoliniai sausainiai
Migdoliniai sausainiai
Migdoliniai sausainiai
Autorius apie receptą: Trapūs ir labai gardūs sausainiukai. Trapūs ir labai gardūs sausainiukai. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
225 gramai kvietinių miltų
120 gramų sviesto
60 gramų cukraus pudros
50 gramų migdolų miltų
30 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal poreikį kvietinių miltų
Papuošimui:
200 gramų cukraus pudros
1 vienetas kiaušinių baltymų
1 šaukštelis citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti sviestą, berti cukraus pudrą, įpilti aliejaus ir gerai išmaišyti.
2.
Į dubenį su sviestu suberti miltus, kepimo miltelius, migdolų miltus ir užminkyti tešlą. Tešla labai trapi, tad reikėtų ją perdėti ir kočioti ant stalo gausiai pabarsčius miltais arba tiesiai ant kepimo popieriaus. Tuomet išspausti nedidelius sausainius.
3.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti sausainiukus ir kepti įkaitintoje iki 160 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 minučių. Kai iškeps, palikti atvėsti formoje.
4.
Glajui į dubenį dėti kiaušinio baltymą, berti cukraus pudrą, įpilti citrinos sulčių ir išmaišyti šaukštu iki kol masė bus vientisa.
5.
Sausainiukus papuošti paruoštu glajumi ir palikti iki kol glajus sutvirtės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital