Trapios tešlos pyragėliai su vištiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Trapios tešlos pyragėliai su vištiena
Autorius apie receptą: Trapūs ir labai skanūs pyragėliai. Trapūs ir labai skanūs pyragėliai. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
500 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
200 gramų grietinės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų vištienos
2 vienetai svogūnų (didesnių)
1 šaukštas jogurto, natūralaus
pagal skonį prieskonių mėsai
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį suberti miltus, druską, kepimo miltelius.
2.
Sviestą supjaustyti ir sudėti į dubenį su miltais, suminkyti tarp pirštų.
3.
Į dubenėlį sudėti grietinę, įmušti kiaušinį ir išmaišyti, tuomet šią masę supilti į dubenį su miltais ir užminkyti tešlą iki vientisos masės. Tešlą suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą 1 valandai.
4.
Vištieną ir svogūnus smulkiai supjaustyti, pabarstyti prieskoniais, suberti į dubenį, įdėti jogurto ir gerai išmaišyti.
5.
Tešlą iškočioti, išspausti apskritus paplotėlius ir ant kiekvieno dėti paruošto įdaro, tuomet užspausti kraštelius.
6.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti. Kiaušinio plakiniu aptepti paruoštus pyragėlius.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 35 - 40 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital