Tradicinis turkiškas keksas

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 80)
Tradicinis turkiškas keksas
Autorius apie receptą: Be galo skanus ir drėgnas. Pagal skonį galima dėti ir kitų riešutukų (lazdyno, anakardžių ir pan.). Taip pat tinka įtarkuoti apelsino žievelės. Be galo skanus ir drėgnas. Pagal skonį galima dėti ir kitų riešutukų (lazdyno, anakardžių ir pan.). Taip pat tinka įtarkuoti apelsino žievelės. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1,5 stiklinės cukraus
4 kiaušiniai
0,5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus
1,5 stiklinės natūralaus jogurto
1 pakelio vanilinio cukraus
2-3 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 sauja razinų
1 sauja džiovintų abrikosų
1 sauja graikiškų riešutų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, supilti aliejų, natūralų jogurtą, suberti vanilinį cukrų, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sumaišyti apyskystę tešlą. Sukrėsti karštame vandenyje nuplikytas razinas, džiovintus abrikosus. Suberti smulkintus riešutus. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje. Ataušusį keksą papuošti cukraus pudra. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (1)
vo vo
2015-06-05 18:18
gaunasi skanus tik as dedu grietines 150g..nuo jogurto gaunasi slapesnis
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital