Tradicinis maltos mėsos šnicelis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tradicinis maltos mėsos šnicelis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
600 gramų kiaulienos faršo
2 vienetai kiaušinių
2 riekės juodos duonos
2 skiltelės česnako
šiek tiek pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek miltų
šiek tiek maltų džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Duoną susmulkinti ir užmerkti piene.
2.
Į faršą sudėti druską, pipirus, įmušti kiaušinius, sudėti smulkintą česnaką, duoną su pienu ir gerai išmaišyti.
3.
Formuoti norimo dydžio šnicelius, apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėseliuose ir kepti, kol gražiais apskrus iš abiejų pusių.
4.
Patiekiau su kuskuso kruopomis, burokėlių - žirnelių mišraine ir raugintais kopūstais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital