Tradicinis kiaulienos guliašas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 68)
Kiaulienos guliašas
Autorius apie receptą: Guliašą dažnai gaminu žiemą, toks tikras šeimos maistas. Mėsa suteikia sotumo, tradicinė bulvių košė puikus garnyras, o tirštas guliašo padažas viską sujungia. Jei dar Guliašą dažnai gaminu žiemą, toks tikras šeimos maistas. Mėsa suteikia sotumo, tradicinė bulvių košė puikus garnyras, o tirštas guliašo padažas viską sujungia. Jei dar turėsite rauginto agurkėlio - pasaka! (...daugiau) Skirmantė, Raudona virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų kiaulienos kumpio
1 vienetas morkų
1 galva svogūnų
1 stiklinė sultinio
5 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas kvietinių miltų
1 žiupsnelis prieskonių mėsai
Kepimui:
1 šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Morką supjaustyti nestorais griežinėliais, svogūną pusžiedžiais. Kiaulienos kumpį supjaustyti kąsnio dydžio gabalėliais.
2.
Keptuvėje su aliejumi apkepkite morką ir svogūną. Dėkite į puodą ir užpilkite stikline sultinio.
3.
Keptuvėje apkepkite kąsniais pjaustytą kiaulienos kumpį.
4.
Apkeptą kiaulieną dėkite į puodą su daržovėmis. Berkite mėgstamų prieskonių ir troškinkite, uždengę, ant silpnesnės kaitros apie 30 min.
5.
Nusemkite pusę stiklinės skysčių ir pravėsinkite. Tada berkite šaukštą miltų, sudėkite pomidorų padažą, išmaišykite. Šį padažą supilkite į guliašą. Pavirkite dar 5 minutes.
6.
Patiekite su bulvių koše ir raugintais agurkais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (15)
Tomas
2024-03-23 17:55
100% gavosi nerealiai geras,skanus guliašas.

ATSAKYTI
Rytis
2024-01-16 19:26
Gerai gavos! ATSAKYTI
Barburka
2024-01-16 16:55
Nu nesveikai truksta objektyvumo ir tvarkos Jusu recepte. Ziurim kas gausis ATSAKYTI
Vytautas
2024-01-13 13:27
skaniau gaunasi, kai daržoves apkepiname ketuvėje,kur kepė kumpis. Mėsą išimame, palikdami kepimo sultis, kuriose daržovės įgauna mėsos prieskonį. Po to -kaip recepte, tik aš dar į daržoves pridedu griežinėliais pjaustytą svogūno pusbrolį - porą.. ATSAKYTI
Jurgita
2023-05-20 02:24
Supjaustyta mesa verdu, o morkas su svogunais apkepinu su prieskoniais, ir pries dedant i puoda pabarstau miltais, ismaisau, ir nereikia buliono atvesint. Viskas gaunasi taip pat tik maziau darbo ATSAKYTI
Greta
2023-01-24 10:03
o vietoj kmupio tiktu nugarinė? :) ATSAKYTI
Justina
2023-01-24 10:08
Žinoma. :) ATSAKYTI
Donatas
2023-10-25 11:55
Netik nugarinė, galima ir raumeningos šoninės, irgi labai skanu! ATSAKYTI
Birutė
2022-11-29 13:25
nuoširdus ačiū!Patiko. ATSAKYTI
Nina.☺️
2022-06-02 08:13
Skau ačiū. ATSAKYTI
Kla
2022-01-06 19:19
Netycia i pati guliasa idejau miltu ir pomidoru padazo ATSAKYTI
Neringa
2021-12-10 21:57
O kokio sultinio? ATSAKYTI
Ona
2022-11-07 15:05
Na tai turbut tikrai ne žuvies ATSAKYTI
Justė
2022-11-07 18:16
Mėgstamo - vištienos ar daržovių skanu būtų :) ATSAKYTI
Mantas
2023-04-14 01:10
O kodėl:)? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital