Tradiciniai varškės sūreliai su aguonomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tradiciniai varškės sūreliai su aguonomis
Autorius apie receptą: Varškės sūrelius namuose paruošti labai nesudėtinga, o taip skanu mėgautis savos gamybos sūreliais. Varškės sūrelius namuose paruošti labai nesudėtinga, o taip skanu mėgautis savos gamybos sūreliais. Dalia
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
300 gramų varškės (naudojau gamintą namie)
70 gramų sviesto (kambario temperatūros)
60 gramų cukraus pudros
2 šaukštai aguonų
1 šaukštas vanilės ekstrakto
Glajui:
120 gramų juodojo šokolado (arba pieniško ar maišyti abu)
1 šaukštas kokosų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę, sviestą, vanilės ekstrakto, suberti cukraus pudrą, aguonas ir išmaišyti elektriniu smulkintuvu iki purios konsistencijos. Tuomet varškės masę padėti į šaldytuvą.
2.
Į dubenėlį dėti šokoladą, kokoso aliejų ir išlydyti garų vonelėje.
3.
Į formeles (aš naudojau silikonines), kuriose ruošite sūrelius, supilti tirpintą šokoladą, padengti visus kraštus ir dugną. Šokolado perteklių nupilti. Formeles dėti į šaldymo kamerą bent 10 - 15 minučių.
4.
Tuomet į paruoštas formeles sudėti varškės masę paliekant bent 2 mm iki viršaus. Dėti į šaldymo kamerą dar 10 minučių.
5.
Paruoštų sūrelių viršų aplieti šokoladu ir dėti dar į šaldymo kamerą, aš laikiau per naktį.
6.
Ryte sūrelius išimti iš formelių, palaukti iki kol pilnai atšyla ir galima mėgautis savos gamybos varškės sūreliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital