Tradicinės dzūkiškos bulvinės bandos ant kopūstų lapų

AUTORIUS:
Erika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Dzūkiškos bulvinės bandos
Autorius apie receptą: Kvapnu, be galo skanu ir sotu! Kvapnu, be galo skanu ir sotu! Erika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
7 kilogramai bulvių
6 lapai kopūstų
1 šaukštas druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Krosnį kūrenu apie 1 valandą, per tą laiką jos virsta žarijomis, kepu ant lapuočių malkų.
2.
Nuskutame bulves, nuplauname ir sutarkuojame. Bulves šiek tiek nusunkti, surinkti krakmolą iš sunkos ir dedame į bulves, beriame druską. Išmaišome.
3.
Kai krosnis išsikūrena, nuplauname kopūstų lapus, ant jų dedame bulvių masės ir formuojame bandas.
4.
Kepame apie 1 valandą krosnyje. Valgome su spirgučių padažu ar grietine, sviestu.
AUTORIUS: Erika
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Aušra
2019-02-06 17:57
Kai mes kepdavome šitus blynus, tai visada kopūsų lapus naudojome tik džiovintus.Dar ant iškeptų užpildavome pieno, palaikydavome pečiuje, kad blynai suminkštėtu.Dar galima kepti ir ant ajerų, panašiai kaip ir duoną. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital