Tradicinė žuvienė

AUTORIUS:
Lijana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Tradicinė žuvienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g žuvies su kaulais
1 svogūnas
2 morkos
3 bulvės
2 pomidorai
1 sauja krapų
1 žiupsnelis šafrano
3 v. š. grietinės
petražolės
aliejus
malti juodieji pipirai
druska
lauro lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užkaičiame puodą su vandeniu, sudedame pipirus, druską, šafraną, lauro lapus, žuvį ir paverdame apie 15-20 min. Tuomet išgraibstome su kiaurasamčiu žuvį ir nukaulinę sudedame žuvies mėsą atgal į puodą. Nuskustas bulves supjaustome kubeliais, nuskustas morkas sutarkuojame ir sudedame į tą patį puodą. Nuluptą susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje su aliejumi ir sudedame į sriubą. Pomidorus nuplikiname, nulupame, supjaustome kubeliais ir taip pat sudedame į sriubą Verdame apie 20-25 min. Tuomet sudedame susmulkintas petražoles ir krapus, pagardiname grietine. Patiekiame karštą. Skanaus.
AUTORIUS: Lijana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital