Toskanietiška kiauliena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Toskanietiška kiauliena
Toskanietiška kiauliena
Toskanietiška kiauliena
Toskanietiška kiauliena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 stiklinės balzaminio acto
2 skiltelių česnako
400 g kiaulienos
0,5 stiklinės vištienos sultinio
4 v. š. kvietinių miltų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
Žiupsnelis druskos
Žiupsnelis juodųjų pipirų, maltų
150 g pievagrybių
2 pomidorų (tinka ir konservuoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:

Miltus sumaišyti su druska ir pipirais. Kiaulienos gabaliukus pavolioti miltų mišinyje ir apkepti alyvuogių aliejuje iš abiejų pusių. Aliejuje, kuriame kepė mėsa, pakepinti česnakus ir supilti actą bei sultinį. Suberti smulkintus grybus ir nuluptus bei pasmulkintus pomidorus ir patroškinti. Tada sudėti kiaulienos gabaliukus ir dar patroškinti keletą minučių .

Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Dovilė
2024-02-13 21:00
Labai rūgštu, aš dėjau per pus mažesnį balzamiko acto kiekį, tačiau bendras skonis tiesiog buvo užgožtas acto rūgštumo. ATSAKYTI
Megė
2019-07-21 13:21
Būtų įdomu sužinoti, kokie tai turi būti kiaulienos gabaliukai - kumpio, sprandinės ar kt.? Kokio dydžio jie turi būti supjaustyti? Kiek laiko konkrečiai juos troškinti? ATSAKYTI
Rita
2017-06-27 15:22
Sveiki, pastabėlė-ingredientuose nenurodytas pomidorų kiekis, o aprašyme yra. Tai kaip jų reikia dėti ar ne? ATSAKYTI
Ugnė
2017-06-27 17:52
Su pomidorais skaniau, jų turėtų užtekti kokių dviejų (prieš tai nulupkite odeles ir išimkite sėklytes) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital