Tortoletė su moliūgu ir morkomis

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Tortoletė su moliūgu ir morkomis
Tortoletė su moliūgu ir morkomis
Tortoletė su moliūgu ir morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g moliūgo
500 g morkų
100 g cukraus
180 g miltų
2 kiaušiniai
100 g sviesto
1 a. š. vanilinio cukraus
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų ir kambario temperatūros sviesto padaryti trupinius, įmušti 1 kiaušinį, įberti apie 20 g cukraus ir minkyti, kol tešla taps vientisa. Tešlą dėti į šaldytą 3 valandoms. Moliūgą ir morkas nulupti ir sutarkuoti bulvių tarkavimo mašina. Didžiąją dalį sulčių nusunkiame ir išgeriame (nepersistengti, nors ir labai skanu, juk nenorit sauso pyrago). Į morkų ir moliūgų minkštimą dėti kiaušinio trynį, berti cukraus, vanilinio cukraus ir gerai išmaišyti. Baltymą išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į daržovių masę. Tešlą iškočioti ir iškloti sviestu išteptą 25 cm kepimo formą, suformuoti kraštelius. Įdarą supilti į tešlos krepšelį. Kepti 190 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. Į įdarą galima dėti džiovintų vaisių (slyvų, razinų ar pan.). Skanaus.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital