Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Tortilijų užkandis su karšto rūkymo antienos filė
Autorius apie receptą: „Šovė“ mintis pasigaminti sveiką, skanų užkandį. Tai puikus variantas pakeisti, jau pabodusius sumuštinius. „Šovė“ mintis pasigaminti sveiką, skanų užkandį. Tai puikus variantas pakeisti, jau pabodusius sumuštinius. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų (viso grūdo paplotėliai)
2 vienetai agurkų
50 gramų fetos sūrio
50 gramų karštai rūkyta antienos filė
1 sauja vyšninių pomidorų
2 lapai salotų
2 šaukštai majonezo
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Tortilijas patepame majonezu.
2.
Pomidorus perpjauname per pusę, agurkus supjaustome šiaudeliais, salotų lapelius pasmulkiname.
3.
Antienos filė supjaustome plonomis juostelėmis.
4.
Ant tortilijų dedame salotų, daržovių, antienos, pasmulkiname feta sūrio, apšlakstome citrinos sultimis, pagardiname šviežiai grūstais pipirais. Tortilijas susukame. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital