Tortilijų suktinukai su vištiena ir pupelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Tortilijų suktinukai su vištiena
Autorius apie receptą: Šie sotūs bei maistingi tortilijų suktinukai puikiai tinka tiek užkandžiui, tiek vakarienei, tiek pietų dėžutei. Svarbiausia, tortilijas dosniai aptepkite humusu, kad Šie sotūs bei maistingi tortilijų suktinukai puikiai tinka tiek užkandžiui, tiek vakarienei, tiek pietų dėžutei. Svarbiausia, tortilijas dosniai aptepkite humusu, kad kiekvienas kąsnis būtų puikios tekstūros ir sodrus gardžių skonių. Jei labai skubate, vietoje humuso galite naudoti kreminį sūrį ar tepamą varškės sūrelį. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų
6 šaukštai humuso (ruošiu pagal šį receptą, galima keisti kreminiu sūriu arba tepamu varškės sūreliu)
4 šaukštai kietojo sūrio (smulkiai tarkuoto)
1 vienetas morkų
2 saujos vyšninių pomidorų
200 gramų konservuotų raudonųjų pupelių
2 saujos špinatų
Vištienai:
300 gramų vištienos krūtinėlės
1 šaukštelis itališkų žolelių (arba raudonėlio ar kitų mėgiamų žolelių)
0.5 šaukštelio česnako miltelių
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
Papildomai:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iškepkite vištieną. Orkaitę įkaitinkite iki 220 ᵒC temperatūros (kaitinimas iš viršaus ir apačios, be vėjelio). Vištienos krūtinėlę įtrinkite alyvuogių aliejumi ir prieskonių mišiniu.
2.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 minutes. Galite patikrinti termometru – vidinė iškepusios krūtinėlės temperatūra turi siekti 72 ᵒC. Jei norite, kad vištiena būtų labiau apskrudusi, paskutinėms porai kepimo minučių įjunkite grilio funkciją. Leiskite vištienai kelias minutes atvėsti, tuomet – supjaustykite riekelėmis ar gabalėliais.
3.
Paruoškite tortilijų suktinukus. Pasiruoškite visus ingredientus.
4.
Tortilijas aptepkite humusu, apiberkite smulkiai tarkuotu kietuoju fermentiniu sūriu ir smulkiai tarkuotomis šviežiomis morkomis. Išdėliokite perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus, raudonąsias pupeles ir vištienos gabalėlius. Galiausiai uždėkite po saują špinatų ir susukite tortilijas į suktinukus.
5.
Tortilijų suktinukus tvirtai įtaisykite pietų dėžutėse.
Patarimai:
Jei tortilijas valgysite netrukus, įdarui puikiai tiks ir avokadai (juos prieš tai galite apšlakstyti lašeliu citrinų sulčių).
Jei mėgstate pikantiškesnius skonius, į įdarą įmaišykite smulkiai kapotų raudonųjų svogūnų.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital