Tortilijų suktinukai su įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Tortilijų suktinukai su įdaru
Tortilijų suktinukai su įdaru
Tortilijų suktinukai su įdaru
Tortilijų suktinukai su įdaru
Tortilijų suktinukai su įdaru
Autorius apie receptą: Labai skanus užkandis, kuris puikiai tiks gimtadieniams, vakarėliams, ar vaikams neštis į pikniką ar iškylą. Patiks visiems! O ką dėsite į ragelio vidų tai čia jau pagal Labai skanus užkandis, kuris puikiai tiks gimtadieniams, vakarėliams, ar vaikams neštis į pikniką ar iškylą. Patiks visiems! O ką dėsite į ragelio vidų tai čia jau pagal jūsų skonį ir fantaziją. Aš gaminu su 2-jais įdarais. (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų tortilijų (arba lavašo)
šiek tiek augalinio aliejaus (rageliams patepti)
Įdarui:
300 gramų kalakutų krutinėlės
1 vienetas svogūnų
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas pomidorų (didelio)
60 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio)
1 sauja svogūnų laiškų
1 sauja krapų (šviežių)
šiek tiek salotų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių (mėgstamų)
Antram įdarui:
300 gramų vištienos krūtinėlės
150 gramų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
1 vienetas saldžiosios paprikos
70 gramų marinuotų agurkų
60 gramų mocarela sūrio (arba fermentinio)
1 sauja krapų (šviežių)
šiek tiek salotų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
šiek tiek prieskonių (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tortilijos apvalius lakštus perpjaukite arba perkirpkite pusiau, susukite į ragelius ir pritvirtinkite prie dantų krapštukų. Nesukite ragelių labai siaurų.
2.
Ragelius sustatykite į kepimo formą (kaip parodyta nuotraukoje), kiekvieno ragelio viršų patepkite aliejumi ir apkepkite 180 C laipsnių orkaitėje, apie 10-15 minučių. Tik stebėkite kaip kepa, kad nesuskrustų.
3.
Apkeptus išimkite kepimo formą iš orkaitės ir iš ragelių ištraukite dantų krapštukus.
4.
Pirmam įdarui keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite susmulkintą kalakutienos krūtinėlę, svogūną, tada sudėkite supjaustytą papriką, pomidorą. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Maišydami dar šiek tiek viską apkepkite.
5.
Į ragelio vidų dėkite salotų, įdaro, užberkite sūrio, smulkintų svogūnų laiškų ir krapų.
6.
Antram įdarui keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite smulkintą vištienos krūtinėlę, svogūną, tarkuotas morkas, tada sudėkite supjaustytą papriką. Pagardinkite druska, pipirais, prieskoniais. Maišydami dar šiek tiek viską apkepkite.
7.
Kai viskas iškeps, pridėkite atskirai apkepintus smulkiai supjaustytus pievagrybius ir supjaustytus marinuotus agurkėlius. Viską išmaišykite.
8.
Į ragelio vidų dėkite salotų, įdaro, užberkite sūrio ir smulkintų krapų.
9.
Galima patiekti su mėgiamu padažu. Nors galite valgyti ir be padažo, skanu ir be jo.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital