Tortilijos pica su vištiena ir sūriu

AUTORIUS:
Tomas Rimydis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Tortilijos pica su vištiena ir sūriu
Tortilijos pica su vištiena ir sūriu
Tortilijos pica su vištiena ir sūriu
Tortilijos pica su vištiena ir sūriu
Autorius apie receptą: Labai greitai pagaminama pica, kurią nesudėtinga paruošti tiek namų virtuvėje, tiek gamtoje. Prieš kepant kepimo popierių padrėkinkite, taip padas nepradės greitai skrusti, Labai greitai pagaminama pica, kurią nesudėtinga paruošti tiek namų virtuvėje, tiek gamtoje. Prieš kepant kepimo popierių padrėkinkite, taip padas nepradės greitai skrusti, o pica iškeps traški ir labai skani. (...daugiau) Tomas Rimydis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai tortilijų
100 gramų vištienos filė
100 gramų čederio sūrio (arba kitokio sūrio)
100 gramų pievagrybių
100 gramų pomidorų padažo
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 saujos gražgarsčių (arba kitų žalumynų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos file labai plonai supjaustoma, apšlakstoma šaukštu alyvuogių aliejaus, pagardinama druska. Viskas gerai išmaišoma.
2.
Pievagrybiai supjaustomi plonomis riekelėmis.
3.
Tortilijų lakštai aptepami pomidorų padažu. Ant viršaus dedami pjaustyti pievagrybiai, užtarkuojamas sūris, išdėliojama vištienos file.
4.
Paruošta tortilijų pica dedama ant drėgno kepimo popieriaus ir kepama kepsninėje 200-220 temperatūroje apie 2-3 minutes. Galima kepti ir orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių su vėjeliu (arba įkaitintoje iki 200 laipsnių be vėjelio).
5.
Iškepta pica apiberiama gražgarstėmis ir apšlakstoma likusiu alyvuogių aliejumi.
6.
Valgoma iškart.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Tomas Rimydis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital