Tortellini sriuba su daržovėmis ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Tortellini sriuba su daržovėmis ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Šiai sriubai galite naudoti ir tortellini koldūnus, ir paprastus mažesnius koldūniukus. Grybai sriubai suteikia labai gero skonio, dėl to būtinai siūlau jų neišbraukti iš Šiai sriubai galite naudoti ir tortellini koldūnus, ir paprastus mažesnius koldūniukus. Grybai sriubai suteikia labai gero skonio, dėl to būtinai siūlau jų neišbraukti iš ingredientų sąrašo. Papildomam skoniui aš dar kartais ant sriubos pabarstau smulkiai sutarkuoto parmezano sūrio. Dėl špinatų galite nesujaudinti, jeigu neturite, ir be jų sriuba bus gardi. Beje, jeigu norite skystos sriubos, nedėkite miltų. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 stiklinės pieno
300 gramų tortellini (su vištiena ar sūriu)
250 gramų pievagrybių
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
1/3 stiklinės grietinėlės
100 gramų špinatų
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
3 šaukštai kvietinių miltų
3 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1/3 šaukštelio džiovinto čiobrelio
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
4.5 stiklinės vištienos sultinio
Kepimui:
50 gramų sviesto
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame svogūną, česnako skilteles ir nuskutame morkas. Svogūną ir česnaką susmulkiname, o morkas ir pievagrybius supjaustome griežinėliais.
2.
Dideliame puode įkaitiname šiek tiek alyvuogių aliejaus ant vidutinės ugnies, tada dedame sviestą, leidžiame ištirpti. Sudedame svogūnus, morkas ir pievagrybius, kepiname apie 3 minutes, tada sudedame česnaką ir kepiname dar minutę. Suberiame miltus, gerai išmaišome. Supilame vištienos sultinį, pagardiname raudonėliu, čiobreliu, druska, pipirais ir užverdame. Verdame apie 10 minučių. Supilame pieną, sudedame tortellini ir verdame dar maždaug 7 minutes, kol tortellini išvirs. Sudedame špinatus, išmaišome, paverdame apie minutę (ilgiau virti nereikia). Tada supilame grietinėlę. Pagardiname druska pagal skonį ir valgome!
Patarimai:
Stiklinė 240 ml.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital