Greitas tortas „Vyšnių korys“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
tortas su vyšniomis
Autorius apie receptą: Na ir koks gi gimtadienis be torto. Kamilė labai mėgsta vyšnias, tad ieškojau receptų su jomis. Radau kelis dar nebandytus tortų receptus, bet labiausiai sužavėjo šis. Tikrai Na ir koks gi gimtadienis be torto. Kamilė labai mėgsta vyšnias, tad ieškojau receptų su jomis. Radau kelis dar nebandytus tortų receptus, bet labiausiai sužavėjo šis. Tikrai šiek tiek kitoks tortas. Jam nereikia kepti biskvito, pagrindui naudojama sluoksniuota tešla. Bet tortas tikrai labai skanus. Tortas keliauja į sąrašą, kad dar kepsiu ir ne kartą. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
500 gramų sluoksniuotos tešlos
300 gramų vyšnių (naudojau šaldytas)
Kremui:
125 mililitrai cukraus
200 gramų graikiško jogurto (arba riebios grietinės)
500 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštelis vanilės esencijos
Papuošimui:
pagal poreikį šokolado (tarkuotas)
pagal poreikį vyšnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atitirpiname. Truputį pakočiojame. Kiekvieną tešlos lapelį padaliname pusiau. Ant kiekvienos juostos per vidurį eilute išdėliojame vyšnias. Tešlos kraštus užlenkiame, apgaubdami vyšnias ir gerai užspaudžiame kraštus.
2.
2 kepimo formas 20 cm, išklojame kepimo popieriumi. Į kepimo formas dedame tešlos vyšniomis "dešras" susukdami į "sraigę".
3.
Kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, kol gražiai apskrus. Išimame iš orkaitės ir paliekame atvėsti.
4.
Kremui dubenyje išsukame grietinėlę, graikišką jogurtą, vanilinį cukrų ir cukrų iki purumo.
5.
Surinkite tortą. Į kepimo formą dedame vieną sluoksniuotos tešlos lakštą, užtepame pusę kremo, dedame kitą lakštą, užtepame likusį kremą.
6.
Dedame tortą į šaldytuvą nakčiai, kad skoniai susidraugautų.
7.
Išimame iš formos, puošiame tarkuotu šokoladu ir vyšniomis.
Patarimai:
Kepimo forma 20 cm skersmens.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital