Tortas "Vasaros dvelksmas"

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Tortas "Vasaros dvelksmas"
Tortas "Vasaros dvelksmas"
Tortas "Vasaros dvelksmas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g šokoladinių sausainių
30 g sviesto
80 g saldaus balto sutirštinto pieno
250 g maskarponės sūrio
250 g varškės "President"
500 g riebios grietinėlės
1 saujos lazdynų, migdolų ar graikiškų riešutų
2 šaukštų vanilinio cukraus
4 šaukštų cukraus pudros
1 citrinos
5 šaukštų želatinos
1 pakuotės braškių želės
Uogų, trupinių (papuošimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sausainius sumalti kartu su riešutais, supilti sutirštintą pieną, sudėti garuose tirpintą sviestą. Masę išmaišyti.
Torto kepimo formą ištepti sviestu. Sausainine mase padengti formos dugną bei jame suformuoti kūgelius.
Įkaitintoje orkaitėje kepti apie 10 min. Kepinį atvėsinti, bet iš formos neišimti.
Maskarponės sūrį sumaišyti su varške.
Šaltą grietinėlę suplakti su vaniliniu cukrumi ir cukraus pudra.
Sumaišyti abi baltas mases, įspausti vienos citrinos sultis.
Nedideliame kiekyje vandens pakaitinat ištirpinti želatiną ir atvėsusią pamažu supilti į kremą, gerai išmaišyti.
Kremą supilti į torto formą, kurioje yra kepinys iš sausainių.
Išlyginti paviršių.
Palaukti, kol tortas sustings bent kiek ir užpilti pagal instrukciją paruošta braškių žele.
Papuošti uogomis, kokoso drožlėmis.
AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital