Tortas "TIRAMISU"

AUTORIUS:
Ilona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Tortas "TIRAMISU"
Tortas "TIRAMISU"
Tortas "TIRAMISU"
Tortas "TIRAMISU"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Biskvitui:
5 kiaušiniai
200 g cukraus
100 g miltų
80 g krakmolo
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
Pasiruošiame kavos sirupą laistymui:
400 ml karšto vandens
4 šaukšteliai tirpios kavos
4 šaukšteliai cukraus
Kremui:
450 ml grietinėlės (naudojau žemaitijos pieno)
350 g maskarpone sūrio
100 ml cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:

Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę.

Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponės sūrį.

Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo.

Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu.
Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.

AUTORIUS: Ilona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Birute
2012-05-30 15:29
Tai visai ne Teramisu torto receptas,gal galima butu ivardyti kitaip, pasakyk kokiam italui, kad teramisu torta dar vyno ipylate,dar pakaitinate orkaiteje 180 laipsniu...:), ivardinkite savo kurini kitu pavadinimu ATSAKYTI
Jolanta
2011-05-21 19:21
Cia juk lietuviska virtuve. O pyragas tiramisu yra kiles is Italijos. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital