TORTAS SU RIEŠUTAIS IR NUGA

AUTORIUS:
Ugnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
TORTAS SU RIEŠUTAIS IR NUGA
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g juodojo šokolado
5 kiaušiniai
100 g miltų
150 g cukraus pudros
150 g minkšto sviesto
100 g maltų lazdyno riešutų
ĮDARUI
200 g nugos ("Nutelos")
1 kiaušinio baltymas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Orkaitę įkaitinkite iki 180C. Šokoladą ištirpinkite (geriau ant vandens, tai neprisvils).
Atskirkite baltymus nuo trynių . Baltymus sudėkite į šaldytuvą, o trynius trinkite su cukraus pudra, kol masė taps vientisa. Sviestą sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir įmaišykite į trynius su cukraus pudra. Suberkite riešutus, miltus ir gerai išmaišykite. Baltymus suplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į šokolado masę. Kepimo formą ištepkite riebalais, sukrėskite masę ir apie valandą kepkite orkaitėje 160C temperatūroje. Pagrindą ištraukite iš orkaitės ir atvėsinkite.
Nugą ištirpinkite vandens vonelėje. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su nuga. Pagrindą padalykite pusiau ir ištepkite trečdaliu nugos. Likusia nuga ištepkite torto viršų ir šonus. Paruoštą tortą 30-35 min. palaikykite šaldytuve. Skanaus!!! :)
AUTORIUS: Ugnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
neringa
2015-12-31 14:58
Super tortas, lengvai paruosiamas ir vaikams labai patiko ATSAKYTI
Lina
2011-01-31 22:47
o kodel pradzioje raso orkaite ikaitinti iki 180 o recepto eigoje jau tik iki 160 ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital